ДПС-Благоевград поздрави Делян Пеевски за позицията, която изрази по рано през деня

...
ДПС-Благоевград поздрави Делян Пеевски за позицията, която изрази по рано през деня
Коментари Харесай

ДПС-Благоевград поздрави Пеевски за думите му към Доган

ДПС-Благоевград поздрави Делян Пеевски за позицията, която изрази по рано денем относно Ахмед Доган. 

" В последните няколко дни в медийното пространство се разгласяват и популяризират подправени заявления от част от структурите в област Благоевград. Категорично това не е правилно и молим да се спрат тези фалшификации и разделения от Елван Атила и компания ", написаха от ДПС-Благоевград в формалната си фейсбук страница. 

" ДПС-Благоевград поздравява г-н Делян Пеевски за вярната политическа и човешка позиция която изрази във връзка с Почетният ръководител д-р Ахмед Доган и на Движение за права и свободи ", написа още в обявата. 

" Благодарение на основите които сложи д-р Ахмед Доган и прагматизма на господин Пеевски Движение за права и свободи в област Благоевград има 30 хиляди гласа на последните парламентарни избори ". 

По-рано през деня  Пеевски отхвърли да има какъвто и да е било спор сред него и Доган. Той се обърна лично към Доган с думите: " Винаги съм бил до теб, постоянно си можел да разчиташ на мен и това не се е трансформирало ".

" Едно нещо няма да приема, няма да позволи и няма да подмина - никой, без значение от претекст, копнеж, персонален или колективен нарцисизъм, няма право да ме опълчи с почетния ръководител на Движение за права и свободи д-р Ахмед Доган.

Да съм явен - опълчване Доган-Пеевски няма и не може да има! Конфликт Доган-Пеевски няма и не може да има! Тема Доган-Пеевски няма и не може да има ", разясни той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР